• Language
Kick-off meeting
Place: - Zrejnanin
Date: 21.02.2014

Opening conference
Place: Zrejnanin
Date: 06 martie 2014

Press announcement
Date: 28. aprilie 2015
http://www.tion.ro/infrastructura-web-pentru-acces-transfrontalier-la-materiale-educationale/1529183

Tender Announcement
Universitatea Politehnica din Timisoara, situata in Piața Victoriei nr.2, Timisoara, intenționează să atribuie un contract de furnizare de Sistem EduWebCast, in Timisoara. Scopul acestui contact este de cumpărare a componente hardware și software pentru stabilirea Sistemului EduWebCast care va furniza toate componentele hardware și software necesare pentru: distribuirea de materiale de învățare, streaming video în direct sau la cerere, stocarea de date video de dimensiuni semnificative, încărcarea, gestionarea și accesarea de materiale video pentru profesori și accesarea materiale video pentru elevii din Timișoara și Zrenjanin, totul cu asistență financiară din partea Programului IPA a Uniunii Europene.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 19.12.2014 la ora 10: 00h. Informații suplimentare sau clarificari posibile / întrebări vor fi publicate la eduwebcast.upt.ro.

Dosarul de licitație este disponibil aici: Dosarul de licitație

Project Conference
Place: Timisoara,
Date: 30 aprilie 2015

Universitatea Politehnica Timișoara în parteneriat cu Facultatea Tehnică „Mihajlo Pupin”din Zrenjanin, împlementează proiectul „Infrastructură web pentru acces transfrontalier la materiale educaționale”, în cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Republica Serbia. Conferința a avut loc joi, 30 aprilie, în corpul Electro al Universității Politehnica Timișoara. https://www.youtube.com/watch?v=_eKMlgpLVbc

http://www.teleu.ro/-Infrastructura-web-pentru-acces-transfrontalier-l_TeleU_898.html

Closing event
Place: Zrejnanin
Date: 15 mai 2015

Press announcement
Date: 11. iunie 2015
http://www.tion.ro/infrastructura-web-pentru-acces-transfrontalier-la-materiale-educationale-2/1543583

Closing event
Place: Timisoara
Date: 16 iunie 2015